Bemutatkozás

Mi az Out Of Office?
Lapunk minőségi információs magazin, mely a döntéshozók idegenforgalmi- és képzési szolgáltatások terén történő eligazodását, az irodán kívüli tevékenységek népszerűsítését szolgálja. Felületünkön hirdetőink ajánlatai mellett a szakma kiválóságainak tollából származó színvonalas, sokszor meglepő, célcsoportunk munkáját nagyban segítő cikkeket közlünk. A nyomtatott lap mellett hirdetőink – hivatkozásként – tematikus weboldalunkon is megjelennek.

Kutatás
A lap koncepcióját mintegy ötven, a kínálati és keresleti oldalról gondosan kiválasztott szakértő véleménye alapján alakítottuk ki, emellett a reklámpiac képviselőinek észrevételeit is maximálisan figyelembe vettük. Büszkék vagyunk rá, hogy véleményüket – részben – e médiaajánlatban is megtalálja.

Célcsoport
Olvasói célcsoportunkat a legnagyobb árbevétellel rendelkező magyar vállalatok HR – és kommunikációs vezetői – a céges idegenforgalmi- és képzési piac legnagyobb megrendelői – jelentik, további néhány száz példányunkat az idegenforgalmi és képzési terület döntéshozóihoz – hirdetőinkhez – is eljuttatjuk. Az Out Of Office nem a szakma belterjes lapja, hanem a piac vevői oldalát szolgálja ki.

Hirdetési tarifák
Olyan árakat alakítottunk ki, hogy a lapban való megjelenés minden piaci szegmensnek elérhetővé váljon, mindezt úgy, hogy lapunk minősége mind anyagában, mind kivitelében a legmagasabb minőségi kritériumoknak is megfeleljen.

Terjesztés
A lapot futárszolgálattal, névre szólóan és ingyenesen juttatjuk el olvasóinkhoz, így minden példány garantáltan célhoz ér.
Példányszám: reguláris szám esetén 4000, különszámok esetében 2000 pld. Megjelenés: időszakosan.