Mi az az Out Of Office Klub?
Vállalati döntéshozók, felsővezetők körében – különös tekintettel Magazinunk olvasói körére -, szakmai és kapcsolatteremtési célzattal szervezett klubjellegű, részben zártkörű mozgalom.
04

 

Célok

A Klub célja a társaságszervezés, az aktivizálás. Egyedi, vonzó programjainkkal alkalmat és lehetőséget szeretnénk teremteni tagjaink számára a szakmai és emberi ismerkedésre, az eszmecserére és tájékozódásra, a szakmai fejlődésre.

 

Alkalmat szeretnénk teremteni az irodából való kimozdulásra. Távlati célunk, hogy középtávon klubunk egyre igényesebb és változatosabb rendezvényeket, valamint egyre több klubtagsági kedvezményt nyújtson. Emellett segítse a gyümölcsöző emberi és üzleti kapcsolatok létrejöttét.

02

Programjaink nagyrészt szabadtéri jellegűek. Célunk elkerülni a szakmai rendezvények elterjedt sablonjait ugyanúgy, mint a csapatépítő programok megterhelő igénybevételét. Szakmai társaság és keretek között maradva, de szeretnénk olyan szórakozást nyújtani tagjaink számára, ami egyedi, felszabadult, stresszmentes, ugyanakkor értékes és pihentető lehetőség a feltöltődésre és a tanulásra.

Jelentkezni emailben lehetséges a következő címen: